Vakantie in september | Beoordeeld met 5 sterren ⭐ | De Berenkuil
Campsite De Berenkuil
Camping september Drenthe

Vakantie september

  • 5-sterren camping in Drenthe
  • Kamperen midden in de natuur
  • Geen onverwachte kosten

Op vakantie in september in Drenthe

Gezellig napraten over de zomervakantie? De drukte van het hoogseizoen vermijden? Wat uw reden voor een vakantie in september in Drenthe ook is, u bent meer dan welkom op onze camping in Drenthe. Camping De Berenkuil in Grolloo ligt verscholen tussen de Drentse bossen, waardoor u geniet van veel rust en privacy. Kamperen tussen de jeneverbessen, bossen en heidevelden is heel normaal bij ons. Dat wordt heerlijk nazomeren op onze camping in september 💭

Bekijk ons aanbod in september:

Kamperen in september: rust & ruimte in overvloed

Wat wij belangrijk vinden? Dat u voldoende ruimte heeft om in alle rust en met alle privacy te kamperen. Onze natuurcamping beschikt dan ook over ruime plekken, tussen de jeneverbessen of op een speels ingericht veldje. Bovendien is onze camping volledig autovrij! Onze kampeerplekken bieden een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra. De prijs is altijd inclusief wifi, elektra en douchen. Wenst u een beetje extra luxe tijdens uw vakantie in september in Drenthe? Boek dan een kampeerplaats met eigen sanitair. Daarnaast kunt u bij ons ook een een glampingaccommodatie boeken. Voor ieder wat wils op onze camping in september!

De Berenkuil in het kort:

✔️ Natuurcamping in het Drentse Grolloo
✔️ Vlak bij Assen en Groningen
✔️ Grote binnen- en buitenspeeltuin
✔️ Meer dan 25 kleinere speeltuintjes
✔️ Speelvijver met zandstrand
✔️ Geen verborgen kosten

Waarom in september naar onze camping in Drenthe?

Ieder jaar in september vinden veel gezinnen met jonge kinderen hun weg naar De Berenkuil. Het is dé ideale vakantieperiode wanneer uw kinderen nog niet naar school gaan en u dus niet gebonden bent aan vakantieperiodes. Ook verwelkomen wij ieder jaar veel 50-plussers in september.

Lagere prijzen

In het laagseizoen profiteert u van lagere prijzen dan tijdens de zomervakantie. Dat betekent extra budget voor leuke uitjes in de omgeving!

Vakantie tegoed

Terwijl heel Nederland de vakantie er al op heeft zitten, kunt u nog uitkijken naar een avontuurlijke vakantie bij ons. Laat het aftellen maar beginnen!

Een stuk rustiger

In september vermijdt u de drukte van het hoogseizoen. Dat betekent nóg meer rust, ruimte en privacy dan u normaal van ons gewend bent.