Camping de Berenkuil
Campsite de Berenkuil | 5-stars campsite in Drenthe

Camping pitch

 
Availability and Price
 

Location

Drenthe, Grolloo
 

Amenities

 1. 10 amperes elektricity
 1. own water tap
 1. Water disposal
 

Description

Camping at the heart of Drenthe's natural beauty. Car-free, safe, and child-friendly.

Camping at the heart of Drenthe's natural beauty, either with a view of a playground or in complete privacy at a sunny or shady spot. All camp sites are car-free, meaning children can play safely. All camp sites have their own water tap point as well as 10-ampere electricity.

525 reviews


 1. 8.4

  We voelden ons gelijk thuis op de Berenkuil! We hebben genoten van onze grote plek, waarbij we altijd wel de schaduw/zon op konden zoeken. De camping zelf is prachtig, met veel bomen, gezellige veldjes en zelfs heide! Doordat de camping autovrij is, is het lekker rustig en kindvriendelijk. We vonden ook het logistieke gedeelte goed geregeld met aankomst- en vertrekregelingen en de app waarin je broodjes en snacks kon bestellen. Complimenten voor het animatieteam! We zijn met veel plezier naar Berenpret geweest en hebben geholpen bij de kinderkermis. Het team straalt veel energie en pret uit en is professioneel. Kortom: een heerlijke vakantie!

  August 2022 - v.

 2. 10

  Super! Dit is DE camping om naar toe te gaan met jonge kinderen. Prachtige toestellen, zwembad is van temp goed, sanitair schoon, personeel vriendelijk, animatie is top, eten van het restaurant ook super goed! De binnenspeeltuin maakt dat het ook met slecht weer ook leuk is.

  August 2022 - P. O.

 3. 8.8

  Als zeer prettig, kinderen konden veilig hun ding doen. Heel goed dat er geen auto's het terrein verder op mogen.

  August 2022 - k.

 4. 8.7

  Ruim opgezet, mooie camping. Schone toiletgebouwen en een overzichtelijk terras. Aanrader!

  August 2022 - Erik K.

 5. 9.4

  Prachtig. De kinderen hebben hun op en top vermaakt. Kinderen blij ook de ouders blij. Staanplaats zelf uitgezocht in oktober door naar de camping te rijden... met het warme weer was dit een ideale plaats veel schaduw.

  August 2022 - D.

 6. 8.7

  Wir sind positiv überrascht worden, hatten wir doch erst die Befürchtung, wie wir es von anderen CP kannten, dass es sehr laut werden würde. Das Gegenteil war der Fall! Überall zufriedene Kinder aller Altersklassen, ab 21.30 Uhr war Ruhe. Selten so einen erholsamen Kurzurlaub gehabt. Besonderes Lob an die Sauberkeit der sanitären Anlagen und an die Mitarbeiter. Immer freundlich mit einem Lächeln im Gesicht

  August 2022 - F.

 7. 9.7

  Wij waren op de camping met onze twee kleinkinderen en hebben het fantastisch naar ons zin gehad. De kleinkinderen hebben genoten van de jungle, animaties, voorstelling en zelfs de kinder wctjes en douches vonden ze geweldig. Prachtige camping in een mooie omgeving met alle faciliteiten en lekker eten drinken. Compliment voor het personeel. Of het de receptie, schoonmaak, animatie betrof maakte niet uit, allemaal even vriendelijk.

  August 2022 - V.

 8. 8.7

  Prima verblijf, voor het 8ste jaar, de kinderen willen graag ieder jaar terug. Gemoedelijke camping. Fijn dat er alleen op de wisseldagen auto verkeer is. Top dat er bij toiletgebouw de Bosrand, nu ook 2 nieuwe wasmachines zijn geplaatst + een droger! Horeca snackbar: fijn dat er met tijdsvakken gewerkt wordt en bestellen via de app, wachttijd is er daardoor niet of bijna niet. Verbetering zijn de mooie houten zitjes op het terras, echt van deze tijd.

  August 2022 - Sonja M.

 9. 8.3

  Het is erg cliche, maar als de kinderen zich vermaken heb je als ouder ook vakantie en dit was zeker het geval. Er is genoeg te doen voor de kinderen qua activiteiten en de vele speeltuinen. Dat het een autovrije camping is, draagt er aan bij dat je de kinderen ook lekker hun gang kunt laten gaan.

  August 2022 - v.

 10. 8.8

  Goed, zeer vermaakt, genoeg te doen, vriendelijk personeel, over het algemeen dingen goed geregeld

  August 2022 - v.

 11. 9.4

  Hele mooie goed onderhouden camping

  August 2022 - v.

 12. 10

  Super leuke camping, en heel vriendelijke medewerkers.

  August 2022 - L.

 13. 8.7

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op de Berekuil. Een zeer kindvriendelijke camping waar het heerlijk toeven is. Ruime plaatsen, veel schaduw, schone toiletgebouwen en voor de kinderen is er veel te doen. Een grote plus, de camping is echt auto vrij. Alleen bij aankomst en vertrek mag de auto op de camping. Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen zonder gevaren van auto’s!

  August 2022 - K.

 14. 8.3

  Grote camping met zeer veel speel/ vermaak mogelijkheid. Genoeg keuze in sta plaatsen op de camping. Al hadden onze kinderen het meeste vermaak in de zandbak op het veld. 😀.

  August 2022 - B.

 15. 9.3

  We hebben enorm genoten. Alles was heel goed voor elkaar en goed afgestemd op onze meiden van 6 en 2. We vonden het ook bijzonder dat je de gemakken hebt van een grote camping, maar dat je niet het gevoel hebt dat je op zo’n grote camping zit. Verder sprak het ons erg aan dat er een beperkt aantal accomodaties waren en veel kampeerplaatsen. Vooral zo houden. Het animatie team was overigens geweldig!

  August 2022 - B.