360 reviews
 1. 8.8

  Zeer kindvriendelijke camping, waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor een mooie vakantie

  July 2020 -  stayed in Camping pitch

 2. 8.4

  zeer prettig

  July 2020 -  stayed in Camping pitch

 3. 8.8

  Fantastisch! Weer genoten! Volgend jaar weer. Heel blij dat er nu wifi op de camping is.

  July 2020 -  stayed in Camping pitch

 4. 9

  Na jaren kamperen terug in regenbooglodge , zeer goed bevallen deze luxe . Genoten van onze kleinkind (bijna 3 ) hoe zij voor het eerst op andere kinderen en het spelteam reageerde Ondanks Corona maatregelen er eigenlijk niets van gemerkt maar het was ook nog niet druk Voor herhaling vatbaar want kamperen lukt ons niet meer dit is dankbaar alternatief na meer dan 25 jaar kamperen op de berenkuil !

  July 2020 -  stayed in Rainbow Lodge six persons

 5. 9.5

  Wij hebben een super verblijf gehad. De lodge was heel fijn en van alle gemakken voorzien. Het terrein en hoe het gericht is op kinderen vonden we geweldig! De speeltuintjes, berenpad, speelvijver en grote speeltuin vooraan. De activiteiten tijdens de mini-berenweek waren heel leuk. Mirthe, David, Lotte en Pepijn hebben leuke dingen gedaan, de liedjes zitten nog steeds in ons hoofd en berenpret was favoriet! Kortom, hele fijne dagen gehad en komen zeker nog eens terug.

  July 2020 -  stayed in Rainbow Lodge six persons

 6. 9.6

  ik ben dol op de Berenkuil

  July 2020 -  stayed in Camping pitch

 7. 8.4

  Helaas konden we geen gebruik maken van het zwembad door het weer. Maar verder was het super. Met name grote complimenten voor de behulpzaamheid van de receptie. Ook vooral via whatsapp etc. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar!

  July 2020 -  stayed in Camping pitch

 8. 8.7

  mooie camping, we waren met de camper. We konden een plek uitzoeken. Maar er waren zoveel mooie plekken. Stonden nu bij de Bosrand. Komen zeker nog een keer terug in het voorjaar of najaar. Gr Dirk Bakker

  June 2020 -  stayed in Camping pitch

 9. 9.3

  Het was heel leuk, ik kwam er als kind en nu met onze eigen kinderen. Ik was verbaasd over de kwaliteit van de camping, supermooie speeltuin en het toiletgebouw was echt top (ook zonder muntjes ed, heel fijn). Het kindergedeelte van de toiletgebouw was erg mooi en praktisch. De kinderen hadden het leuk bij het knutselen en de berenpret. Wij komen zeker weer!

  June 2020 -  stayed in Bear Cabin six persons

 10. 8.3

  heel fijn verblijf mooi terrein, mooie campingplaatsen, veel speelgelegenheid huisje prima en compleet hygienische matrassen super dat er 3 huisjes op 1 veldje staan, zo kun je met eigen gezelschap prive zitten

  June 2020 -  stayed in Bommel Lodge five persons