Camping de Berenkuil
Campsite de Berenkuil | 5-stars campsite in Drenthe

Woody four persons

 
Availability and Price
 

Location

Drenthe, Grolloo
 

Amenities

 1. 2 single boxspringbed
 2. Duvets
 3. dining area
 4. Kettle
 5. Stove
 1. Heater
 2. Fridge
 3. Coffee machine
 4. Pillows
 1. Microwave
 2. Bunkbed
 3. Porch
 4. View of playground
 

Description

Generous cabin with a kitchen and a covered veranda. View of a playground.

This spacious four-person cabins with a covered veranda are centrally located at the camping, each of them offering a direct view of a play facility. The sleeping arrangements consist of a box-spring double bed (2 meters by 80 centimeters) and a bunk bed. Each Woody features a complete kitchen, a dining table with four chairs as well as a spacious covered veranda with a seat.

The Woody accommodations are located near the Bosrand toilet building. The play pond, the swimming pool, the indoor playground and the toilet building are all located within walking distance from the Woody cabins as well.

27 reviews


 1. 8.8

  Prachtig park, alle faciliteiten om kinderen en ouders de tijd van hun leven te geven. Gezellige, familiale sfeer!

  July 2022 - D.

 2. 9.4

  Het was er fantastisch

  July 2022 - Z.

 3. 8.6

  Een fijn verblijf en komen graag terug. De Woody is ideaal voor een gezin van 4. Alles wat je nodig bent is aanwezig. Toiletgebouw op loopafstand.

  May 2022 - V.

 4. 9.4

  Mijn kinderen hebben een ontzettend leuke vakantie gehad, ze hebben zich geen moment verveeld.

  May 2022 - S.

 5. 9.5

  We hebben een heerlijke mini vakantie gehad! De kinderen hebben heerlijk gespeeld en de voorzieningen waren top!

  May 2022 - B.

 6. 8

  Als zeer prettig ervaren. Heerlijke dagen gehad

  August 2021 - T.

 7. 8.5

  Het was weer fantastisch!

  August 2021 - K.

 8. 9.2

  Voor de tweede keer geweest en was weer een leuke vakantie, topcamping!

  August 2021 - B.

 9. 9.5

  Super goed verblijf gehad, fijn en vriendelijk personeel, huisje was prima, toilet gebouw schoon en de kinderen hebben zich prima vermaakt in de vele speeltuinen!

  August 2021 - Z.

 10. 7.8

  goed, zeer kindvriendelijk. leuke animatie, mooi groen park met leuke faciliteiten.

  August 2021 - k.

 11. 8.9

  Prettig

  August 2021 - s.

 12. 9.4

  Heel fijn verblijf gehad! Niet gegeten in restaurant. Koffie service , prima! 1 opmerking , erg weinig licht boven de tafel binnen ( Woody) we moesten krant/ boek lezen met zaklamp . Kleinkinderen vonden het super! Willen volgend jaar weer terug komen, we gaan weer boeken

  August 2021 - G.

 13. 8.5

  Vroeger zijn wij een aantal keer, met zeer veel plezier, met onze kinderen op de Berenkuil geweest. Nu zijn wij een week 'aangeschoven' bij onze kinderen en kleinkinderen. We hebben een prachtige week gehad. Goed te zien dat de Berenkuil nog steeds de camping is zoals wij die in herinnering hadden. De meeste liedjes konden we nog mee zingen. Het terrein ziet er nog steeds prachtig uit. De speeltuintjes zijn prima onderhouden en de voor ons nieuwe Tippedoki is een aanwinst in geval van slechter weer. De alternatieve locatie voor Berenpret vind ik wat minder intiem als het theater maar Berenpret is nog steeds een hoogtepuntje van de dag. De spooktocht was voor ons een ander hoogtepunt als het gaat om de activiteiten. Wel goed dat er van te voren gewaarschuwd is. Niet geschikt voor veel kleintjes. Voor velen een hoogtepunt en dat geldt zeker ook voor ons maar ik kan goed begrijpen dat mensen vinden dat een dergelijke tocht op het randje is voor een kindercamping. Tot slot iets over de accommodatie. Wij hadden voor een week een Woody gehuurd. Het ontbreken van horen maakte het slecht mogelijk 's avonds wat ramen open te zetten waardoor ventilatie niet mogelijk was. De bedden waren zeer zacht en dat vonden wij niet prettig. Een iets groter pannetje extra zou het koken wat eenvoudiger maken. Verder was de accommodatie prima in orde. De balustrade was prettig omdat je ook buiten kon zitten bij minder goed weer.

  August 2021 - Marcel L.

 14. 9.6

  Leuke camping

  August 2021 - E.

 15. 9.1

  Zeer fijn! Onwijs schoon toiletgebouw en woody was ook keurig schoon! Echt een dikke aanrader. We kwamen niks te kort.

  August 2021 - B K.