Rainbow Lodge six persons

 
 1. Search & Book
 2. Rainbow Lodge six persons
Availability and Price
 

Location

Drenthe, Grolloo
 

Amenities

 1. 2 bedrooms with bunk beds
 2. 2 single boxspringbed
 3. central heating
 4. Duvets
 5. close to main facility
 6. shower
 7. dining area
 8. Stove
 1. Kitchen inventory
 2. Fridge
 3. Coffee machine
 4. Pillows
 5. Loungeset
 6. Microwave
 7. TV
 8. Toilet
 1. Second dining table at the veranda
 2. Dishwasher
 3. Porch
 4. Sink
 5. Kettle
 6. View of playground
 7. Sofa
 

Description

The Rainbow Lodges are our most luxurious accommodations, taking "camping" to a magnificent next level!

These wonderfully spacious lodges come equipped with all the comforts you could wish for: a bathroom including a shower, a toilet and a sink, as well as a spacious kitchen including a dishwasher. The lodge offers central heating and is fully insulated, making it exceptionally suitable for stays during the early and late seasons as well. They feature three bedrooms, with the double box-spring bed (2 meters by 80 centimeters) located in a sleeping niche. The other two bedrooms each offer a bunk bed. The bottom bed in the middle bedroom can be folded up, making room for a children's bed.

You'll be able to enjoy life outdoors at the spacious covered veranda furnished with lounge sofas and a second dining table. All lodges offer a view of a play facility, and are situated at a field with six lodges in total, painted all the colors of the rainbow.

31 reviews


 1. 8.2

  Zeer fijn verblijf!!!

  August 2020 -

 2. 9.3

  Wederom top. Positief vergeleken met vorig jaar is: gratis wifi Poortjes bij zwembad. Prima omgegaan met de corona maatregelen. Kan geen negatieve dingen bedenken Geef jullie een 9 plus Kinderen 5,8 en 10 hebben zich weer uitstekend vermaakt.

  August 2020 -

 3. 8.8

  Geweldig! Veel mogelijkheden voor kinderen. Goede service.

  August 2020 -

 4. 9

  Super leuke vakantie gehad. De kinderen vermaakte zich enorm en wilde niet meer naar huis.

  August 2020 -

 5. 8.2

  Heel fijn

  August 2020 -

 6. 9.2

  We hebben een hele fijne vakantie gehad, ondanks dat onze jongste zoon (4 jaar) zijn middenvoetsbeentje in zijn voet brak en in het gips moest. Idee: misschien is het leuk om zulke pechvogels wat in het zonnetje te zetten. Al is het maar met een leuke berenkuil sticker o.i.d.

  August 2020 -

 7. 9.1

  Uistekende camping.

  July 2020 -

 8. 9

  Na jaren kamperen terug in regenbooglodge , zeer goed bevallen deze luxe . Genoten van onze kleinkind (bijna 3 ) hoe zij voor het eerst op andere kinderen en het spelteam reageerde Ondanks Corona maatregelen er eigenlijk niets van gemerkt maar het was ook nog niet druk Voor herhaling vatbaar want kamperen lukt ons niet meer dit is dankbaar alternatief na meer dan 25 jaar kamperen op de berenkuil !

  July 2020 -

 9. 9.5

  Wij hebben een super verblijf gehad. De lodge was heel fijn en van alle gemakken voorzien. Het terrein en hoe het gericht is op kinderen vonden we geweldig! De speeltuintjes, berenpad, speelvijver en grote speeltuin vooraan. De activiteiten tijdens de mini-berenweek waren heel leuk. Mirthe, David, Lotte en Pepijn hebben leuke dingen gedaan, de liedjes zitten nog steeds in ons hoofd en berenpret was favoriet! Kortom, hele fijne dagen gehad en komen zeker nog eens terug.

  July 2020 -

 10. 8.5

  Heerlijk genoten. Als de kinderen blij zijn, zijn de ouders ook blij!

  June 2020 -

 11. 8.8

  Enorm genoten van het samen zijn en het buitenleven. Kinderen vermaakten zich prima, dus wij ook. Luxe kamperen!

  June 2020 -

 12. 8.1

  Hele fijne vakantie gehad. In het begin was er geen sfeer maar dat kwam omdat het zo rustig was, in het weekend was het gezellig druk. De speeltuintjes zijn best moeilijk gemaakt voor de kleinste maar onze dochter van bijna 3 heeft wel leren klimmen. Peuter zwembad had wel wat warmer gemogen en clamboe voor de beestjes zou ook wel fijn zijn.

  June 2020 -

 13. 9.9

  Wij hebben het afgelopen weekeinde (19-21 juni) op uw park verbleven. We hebben ons zeer vermaakt in het zwembad en met het wandelen op uw park.

  June 2020 -

 14. 8.8

  Was erg geslaagd!

  June 2020 -

 15. 9

  Fantastisch! We komen hier regelmatig en zijn dat ook van plan te blijven doen.

  June 2020 -

 16. 8.6

  Het was een gezellig weekend !! We hebben ons prima vermaakt in de speelvijver zelfs in de regen. Accomodaties top en ontzettend vriendelijke medewerkers . Leuk voor jong en oud. Wij geen zeker nog een keer terug met hopelijk iets beter weer dan kunnen wij het zwembad ook ervaren.

  September 2019 -

 17. 8.5

  We hebben het fantastisch leuk gehad. We zijn een weekend geweest en hebben moeten kiezen wat we gingen doen. De kinderen hebben zich super goed vermaakt in alle speeltuinen, zwembad en zwemvijver. Een super leuk huisje, netjes ingericht en voldoende ruimte in en om het huisje.

  September 2019 -

 18. 9.9

  Geslaagd en voor herhaling vatbaar!

  August 2019 -

 19. 8.9

  We hebben een hele leuke vakantie gehad. Animatie was echt ronduit super. Kinderen hebben elke dag genoten. Speelgelegenheden waren ook prima. Zwembad is met de waterspeeltuin erg leuk geworden.

  August 2019 -

 20. 8.5

  Super De kinderen hebben het prachtig gehad. Daarmee wij automatische ook. Highlights -Autovrij -accommodatie tiptop schoon en geen gebreken -leuk animatieteam -prachtige speelvijver -horeca niet over prijst Totaal waardering een 9 Zeker Voor herhaling vatbaar

  August 2019 -

 21. 8.4

  Wat ik heel erg jammer vond was dat er geen schommels waren voor kleine kindjes in zo zitje waar ze niet uit kunnen vallen dat miste ik wel heb nagevraagd bij de receptie en daar werd gezegd dat zulke schommels niet waren !! Vond ik een beetje jammer Verder een super leuke vakantie gehad

  August 2019 -

 22. 9.1

  Fantastische vakantie gehad, de kinderen waren kapot aan het eind van de week, ze hebben zich uitstekend vermaakt op de camping, en we zijn als ouders helemaal tot rust gekomen, het is niet eens nodig om van de camping af te gaan, alles aanwezig voor uren lang speelplezier, onze kinderen en wijzelf hebben ook enorm genoten van het animatie team, berepret was elke avond feest! Verder hebben we erg genoten en we zullen jullie zeker aanbevelen, en misschien tot volgend jaar!

  August 2019 -

 23. 9.6

  Ontzettend genoten. Top Camping

  August 2019 -

 24. 8.9

  Wij hebben een heerlijk verblijf gehad met onze kinderen van 5 en 3. Zij hebben echt genoten en wij dus ook! De oudste vond de Berenpret geweldig en wilde niet mee naar huis. De zonnige dagen waren echt geweldig. De wisselvallige dagen wat minder. Dan zijn de mogelijkheden niet reuze. Maar het was een super vakantie!

  August 2019 -

 25. 8.9

  Ons verblijf op De Berenkuil is ontzettend goed bevallen. De kinderen vermaken zich uitstekend en kunnen lekker vrij rondlopen en spelen. Er is genoeg voor ze te doen. Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Volgend jaar gaan we zeker weer een weekje boeken!

  August 2019 -

 26. 9

  We hebben een fantastische week gehad

  July 2019 -

 27. 8.9

  Heerlijke camping voor kinderen. Genoeg te doen en te zien. Schoon en veilig.

  July 2019 -

 28. 9.4

  Super fijn verblijf. En een fantastische vakantie gehad

  July 2019 -

 29. 8.8

  Top!

  July 2019 -

 30. 9.1

  We hebben een paar geweldige dagen in de Berenkuil beleefd. We waren voor het eerst. Met kinderen en kleinkinderen. Ze waren allen (15) zonder uitzondering enthousiast! Jullie zien ons vast wel weer terug. Dank voor de mooie tijd. En het was ook nog mooi weer! Dat scheelde ook natuurlijk! 😉

  June 2019 -

 31. 9.7

  Helemaal top

  June 2019 -